Stavebne upravy-Plastove okna Eurookna

Ozdobný obklad - DEKO - STONE

02.10.2009 13:23

 

Umelý dekoratívny kamenný obklad DEKO-STONE je produkt s kremičitou povrchovou úpravou - imitujúci kamene Stredomoria a tehlu.

DEKO-STONE je systém ľahkých, farebných doštičiek so zdrsneným povrchom hrubé 3 až 5 mm.
Jeho unikátnou vlastnosťou je v prípade požiadavky - ohýbateľnosť (tvarovateľnosť).
Jednotlivé kusy DEKO-STONE sú pred samotnou aplikáciou elastické, pôsobením tepla sa dajú ohýbať (do oblúka resp. až na pravý uhol). Po ochladení na ich prirodzenú teplotu úplne vytvrdnú.

Na základe rôznorodosti tvarov - poskytuje množstvo variácii tvarov a farieb.
Prírodné i farebné odtiene zaručujú skutočný estetický zážitok.
Obklady DEKO-STONE sú použiteľné na obloženie zvislých povrchov v interiéri aj exteriéri, pôsobia ako mimoriadne zaujímavý ozdobný prvok, ktorým sa dá spestriť ktorékoľvek prostredie.
Možností využitia sa odvíjajú od fantázie človeka. Najčastejšie realizácie sú obklady stien v exteriéri ako i interiéri, schodište, parapety, kuchynské linky, oplotenia, podmurovky, klenby, stĺpy a pod. Je veľmi vítaným prvkom, nakoľko na rozdiel od omietky nevyžaduje pravidelnú údržbu.

Kameň sa aplikuje za pomoci vhodného lepidla vedľa seba na podkladový materiál. Medzery sa následne zapracujú stavebným lepidlom, tmelom ...
Práca s DEKO-STONE je jednoduchá. Jednotlivé prvky sa aplikujú pomocou bežného náradia nielen na betónový povrch, omietku ale z dôvodu jeho nízkej hmotnosti i na sadrokartón, drevo, OSB plochy (drevotriesky) ako aj na polystyrén.

Späť

Vyhľadávanie

© 2009 Všetky práva vyhradené.